Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.
Maandag - vrijdag 9.00 - 12.00, 13.30 - 17.00 | Woensdag tot 12.00 | Vrijdag tot 15.00 +32 (0)50 38 00 85 info@vanhauwood.be

Inspired by Nature…

 

Een tiny house, een mobiel tuinkantoor, een poolhouse, een mancave, … wij realiseren dit in duurzaam materiaal én op maat van uw wensen!

  • Multifunctioneel standaard element, geschikt voor wanden, vloeren en daken. Geen onmiddellijke afwerking nodig. Noch langs binnen, noch langs buiten.
  • Geschikt voor nieuwbouw, renovatie, aan- op en inbouw. Compact transportvolume en licht hanteerbaar.
  • Trage warmte doorgang = meer zomercomfort. Verborgen verbindingen en verankeringen.
  • Warm, koudebrug vrij, isolerend. Droge opbouw en herbruikbaar houtbouw systeem.
  • Massief, stabiel, slank en sterk. Gezond en duurzaam.
  • Water- en luchtdicht. Uitzonderlijke woonsfeer
  • Oogt slank en minimalistisch. Aangenaam koel in de zomer, lekker warm in de winter.
  • Het Woodson bouw systeem is een Belgische uitvinding, wereldwijd gepatenteerd. Kan ontworpen worden zodat het gebouw verplaatsbaar is.

Op basis van uw ideeën en wensen tekenen wij een 3D ontwerp uit. Zo krijgt u meteen een idee van hoe een Woodson uitvoering van uw project er zou kunnen uitzien. Bovendien kunnen wij hiermee een eerste goede raming maken van uw project en u een aantal prijsopties voorstellen, zoals bijvoorbeeld een zelfbouwpakket* of een volledige plaatsing door ons team.

De opbouw van uw Woodson constructie is een kwestie van dagen. Mits een goede coördinatie, kan een wind- en waterdichte ruwbouw in een maand worden opgebouwd. En gezien hout geen droogtijd behoeft, kan met de afwerking meteen worden aangevangen!

*ZELFBOUW PAKKET:

Voor de zelfbouwers krijgen elk wand-, dak- of vloerpaneel een eigen nummer, en worden deze apart op paletten geplaatst, die nauwkeurig verpakt worden voor transport.

Bij het bouwpakket wordt een montageboek geleverd, dat als handleiding voor de vakman dienst doet. Het boek geeft een overzicht van de volgorde van de opbouw van vloeren, wanden en daken en duidt de te volgen balkenrichting aan. Verder bevat het stabiliteitsinstructies waar nodig, en desgevallend specifieke instructies naar detailafwerking van de constructie.

Vanhauwood organiseert ook opleidingen bij u thuis en helpt u met de opstart van uw woodson bijgebouw.

Heeft u interesse in Woodson?

Pin It on Pinterest

Share This