Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.
Maandag - vrijdag 9.00 - 12.00, 13.30 - 17.00 | Woensdag tot 12.00 | Vrijdag tot 15.00 +32 (0)50 38 00 85 info@vanhauwood.be

Over ons

Vanhauwood is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van uw droom “houten bijgebouw”.

Onze service

 

Traditionele eiken bijgebouwen in een landelijke sfeer of strakke, stijlvolle moderne bijgebouwen in een hedendaags kader. Alles wordt met liefde gemaakt, geplaatst en afgewerkt van fundering tot en met dak.

Zaakvoerder, Mathias Vanhauwere, al jaren gepassioneerd door hout en zijn oneindige mogelijkheden, zal uw project van A tot Z begeleiden; van creatie tot opbouw. Enkel zo kunnen wij een perfecte service leveren en bent u een tevreden klant!

Werkwijze

 

Wij maken houten bijgebouwen op maat die rust en genegenheid uitstralen. Vandaar dat onze eerste ontmoeting van groot belang is. Samen met u bepalen we de beste locatie voor uw bijgebouw, rekening houdend met zon-en-windrichting. Om u een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, ontvangt u een 3D-tekening van het concept. In samenspraak met de klant worden hier al dan niet aanpassingen op aangebracht en ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Interesse in een eiken bijgebouw of een modern bijgebouw? Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Totaalconcept

 

Vanhauwood gaat een stap verder door nauw samen te werken met gepassioneerde tuinarchitecten en ervaren zwembadbouwers. Deze synergie stelt ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken en u een volledig geïntegreerd tuinconcept te bieden. Denk hierbij aan niet alleen diverse bijgebouwen, maar ook aan een zwembad, terrassen, een doordacht tuinontwerp en nog veel meer.

Daarnaast nemen we ook de verantwoordelijkheid voor alle bijbehorende grond- en funderingswerken, evenals het metselwerk. Met andere woorden, bij Vanhauwood kunt u rekenen op een allesomvattende service van A tot Z, waarbij elk aspect van uw droomtuin met de grootste zorg en vakmanschap wordt behandeld.

Ook voor de inrichting van het bijgebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een barmeubel, op maat gemaakte kast, sanitair, haard of zelfs een sauna, wij hebben het allemaal in huis om uw ruimte compleet te maken.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak : T +32 (0) 50 38 00 85

Pin It on Pinterest

Share This