Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.
Maandag - vrijdag 9.00 - 12.00, 13.30 - 17.00 | Woensdag tot 12.00 | Vrijdag tot 15.00 +32 (0)50 38 00 85 info@vanhauwood.be

Tiny Woodson is een veelzijdige en innovatieve uitbreiding op het bestaande assortiment van de moderne en landelijke houten bijgebouwen van Vanhauwood.

 

Tijdelijke woonunit

Tiny Woodson biedt een innovatieve oplossing voor jonge starters die de uitdagingen van de huidige woningmarkt trotseren.

Een Tiny House, ideaal voor wie nog geen woning kan kopen door de hoge marktprijzen of voor diegenen die geleidelijk hun eigen woning willen bouwen terwijl ze comfortabel verblijven in een tijdelijke, maar stijlvolle optie zoals Tiny Woodson.

Betaalbaarheid, lage verbruikskosten en altijd beschikbaar – dat zijn slechts enkele voordelen van dit unieke concept.

Back to Nature

Voor natuurliefhebbers die streven naar een eenvoudiger, bewuster en duurzamer leven met minimale milieu-impact, biedt Tiny Woodson de perfecte oplossing.

De Tiny Woodson kan volledig “off grid” gemaakt worden zodat u niet afhankelijk bent van het net.

Een Tiny House is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een toevluchtsoord om tot rust te komen en te herbronnen, weg van de drukte van het dagelijks leven, op een afgelegen locatie in de natuur.

Zorgwoning

Creëer extra woonruimte in uw tuin voor hulpbehoevende familieleden terwijl u toch privacy behoudt.

Het is een win-win situatie en een ideaal alternatief voor traditionele woonvormen zoals kangoeroewoningen.

Extra leefruimte

Voor eigenaars van een B&B biedt Tiny Woodson de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden met een unieke logeerkamer in de tuin, waardoor gasten een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

 Tiny Woodson biedt nog een extra troef: het is ideaal voor gezinnen met jongeren die nog te jong zijn om alleen te wonen, maar toch af en toe behoefte hebben aan privacy.
Als ouder kun je gerust zijn wanneer je kinderen thuis feestjes geven in de Tiny Woodson. Je houdt gemakkelijk een oogje in het zeil en leert hun vrienden kennen, terwijl je tegelijkertijd de rust en privacy van je eigen woning behoudt.

Met Tiny Woodson creëer je niet alleen een extra woonruimte, maar ook gemoedsrust voor het hele gezin.

Kortom, Tiny Woodson staat voor compacter, duurzamer en bewuster wonen.

 

Ontdek de mogelijkheden van Tiny Woodson en creëer uw eigen stukje duurzaam paradijs.

Heeft u interesse in een Tiny Woodson?

Pin It on Pinterest

Share This