Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.
Maandag - vrijdag 9.00 - 12.00, 13.30 - 17.00 | Woensdag tot 12.00 | Vrijdag tot 15.00 +32 (0)50 38 00 85 info@vanhauwood.be

Prachtplek voor rust en ontmoeting

Dit is veel meer dan een poolhouse. Dit is een volwaardig geïsoleerde extra leefruimte met een maximum aan beleving. Verfrissing in de zomer aan het zwembad, inclusief het comfort van de douche- en kleedruimte. Gezelligheid binnen bij de haard in de winter. En in de lente en de herfst knus op het overdekte terras dankzij de infraroodverwarming.

Het aangename, esthetisch vormgegeven bijgebouw nodigt uit om rustig een boek te lezen, een dutje te doen, gezellig samen te zijn met de familie, vrienden te ontvangen, de kinderen uitbundig hun verjaardag te laten vieren met een vrolijke bende. Kortom: vrijheid! De sfeer is relax. De materialen zijn robuust en makkelijk te onderhouden. Hier hoeven de schoenen niet per se uit en mag er al eens een dekentje onopgeplooid blijven.

 

Reportage uit magazine Tijdloos Wonen (editie oktober 2020)

Foto’s door Claude Smekens

Pin It on Pinterest

Share This